Email Print

Mit tegyek, ha tényleg démonizált vagyok?

Author:
János
Hits:
2472

Answer

Mit tegyek, ha tényleg démonizált vagyok? Ez nem poén, abszolút össze vagyok teljesen kavarodva.  :cry
És ha démonizált vagyok, akkor hogy szabadulhatok meg? Próbálkozzak egyáltalán? vagy végleg elvesztem?

sAyKedves sAy!

Nem vagy elveszve!
Jézus Krisztus maga mondja, hogy:

 És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből. János ev.  10:28

Ez egy mennyei garancialevél személyesen Jézus Krisztustól!

Az, hogy vágyakozol a szabadítás után jelzi a szíved őszinteségét és azt, hogy szembe mersz nézni  a problémáiddal nehézségeiddel. A démonizáltságtól, ha valóban ez áll fennt nálad, akkor az első lépéseket neked kell megtenned a szabadulásod felé.

Jézus Krisztus halála és váltságáldozata a szellemvilágban jelentős fordulatot hozott! A sátán legyőzetett és hatalma, tevékenysége korlátozottá vált. Akik megtérnek és újjászületnek azok kikerülnek a hatalma és uralma alól valamint Isten királyságának állampolgárai lesznek. Ezzel az erőforrással minden keresztény rendelkezik azáltal, hogy Isten Szelleme lakozást vesz benne. Ő segít neked, hogy felismerd melyek azok a területek az életedben amik az összezavarodást okozhatják. Milyen forrásai vannak?

Ezért a személyes kapcsolatodat Istennel megemelt óraszámban kell folytatnod. Többet kell imádkoznod és Bibliát olvasnod. Vannak ugyanis olyan esetek amikor a böjt vezet megoldáshoz, mert Jézus is mondja, hogy egyes démoni kötelékekből való szabaduláshoz az ima-böjt kombináció kell;(Máté ev. 17:21) Ha gondolataidban vagy összezavarodva akkor három igei tanács:

1. És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata; Római levél 12:2

Először is újitsd meg az elmédet azzal, hogy Isten akaratával kezdesz el törődni.

2. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek, hanem erősek az Istennek, erősségek lerontására;  Lerontván okoskodásokat és minden magaslatot, amely Isten ismerete ellen emeltetett, és foglyul ejtvén minden gondolatot, hogy engedelmeskedjék a Krisztusnak; 2 Korinthusi levél 10:4-5

A gondolati zavar esetén is harcot kell folytatni, hogy a Krisztusnak való engedelmesség megtörténhessen. Tehát már a gondolataidat is meg kell szűrni és vizsgálni, hogy Isten szerinti gondolkodásmódod alakuljon ki!

3. És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Filippi 4:7

Ha eszerint jársz el akkor ismét Isten garanciája lép életbe, hogy a gondolataidat ő fogja megőrizni!
De jól láthatod, hogy ezeket a lépéseket neked kell megtenned!

Ha az érzelmeidben van zavar akkor a hit és az Istenbe vetett bizalom szokott háttérbe szorulni. A keresztény élet alapvető mozgatórugója a hit és nem az érzések.
Pál apostol így tesz erről bizonyságot: Mert hitben járunk, nem látásban; (2Korinthus 5:7)

A érzésektől való függés tönkreteheti a hívő életedet. Szükség van az érzésekre de ez nem lehet befolyással arra, hogy ki is vagy Krisztusban és Isten hogyan gondolkodik rólad! Ha egyedül nem sikerül szabadulnod akkor valóban olyan személyekhez kell fordulnod akik tudnak szabadítószolgálattal szolgálni feléd!

Végül ami szintén fontos és korábban is írtam. Egy jó lelki otthon ahol olyan emberekkel vagy körülvéve akikre számíthatsz és segítenek neked az nélkülözhetetlen. Az érett és tapasztalt keresztények ezekkel kapcsolatban nagyon sok segítséget tudnak nyújtani mert már megharcolták ezeket a dolgokat!

Hidd el, hogy Jézus Krisztus minden helyzetben tud neked győzelmet adni! Ne hallgass arra aki ettől az egyetlen reménységedtől el akar választani!

Ha esetleg konkrétabb kéréseid, kérdéseid vannak szívesen próbálok segíteni már amennyiben tudok!

Áldjon meg az ÚR győzelemmel és szabadítással!

Tags for this item