Email Print

Európa szellemileg hanyatlik?

Author:
János
Hits:
1725

Answer

Most láttam az egyik videómegosztón, hogy kb. 20 éven belül a muszlim lesz a világvallás és, hogy Európát nem harci eszközökkel, hanem ideszületéssel veszik birtokukba. Ez most rémisztgetés? Vagy igaz? Ez Isten ítélete a hitehagyott Európára? Miért van az, hogy a világ többi részén milliók térnek meg Jézushoz és Európában egyre jobban utálják őt?

KeresztényKedves Keresztény!

A populációs előrejelzések valóban utalnak arra, hogy Európa társadalma öregszik míg a bevándorlókat a magas születésszám miatt ez a veszély nem fenyeget. Viszont jól látható, hogy minden terjeszkedés ellenére az iszlámmal szembeni ellenállás és fellépés egyre több országban jelentkezik és okoz belpolitikai feszültséget. Ha a bibliai próféciákat nézzük akkor az látható, hogy Európában az utolsó időkben felépül a modern Római Birodalom amelynek élére egy világdiktátor az antikrisztus kerül. Ő lesz aki elhozza a látszólagos békességet az iszlám és Izrael valamint a nyugati világ között! Támogatója a világvallások szellemi vezetője a nagy parázna lesz akit felhasznál hatalma kiépítése érdekében! Ilyen értelemben az iszlámnak nem lesz vezető szerepe Európában hanem inkább a Közel-Keleten! Az utolsó időkben ugyanis négy hatalmi tömb lesz majd  kiépülve a világban.

Lehet ezt is egyfajta ítéletként tekinteni de fontosabb kérdés az, hogy Európa, hogy jutott idáig? Miért van az, hogy a legtöbb keresztény gyülekezet már csak nevében keresztény? Ennek a részletes megválaszolása kimeríti a vendégkönyv kereteit ezért csak néhány gondolatot írok ezzel kapcsolatban!

Európa megtagadta a keresztény gyökereit amikor a felvilágosodással - (bár szerintem ez elsötétedés volt) -  elkezdték feladni a zsidó-keresztény erkölcsi gyökereket. Elfordultak a természetfölöttitől és a materializmusba valamint a liberális eszmékbe vetették a hitüket. Frontális támadást intéztek az egyház és egyházi szolgálattevők ellen valamint kiterjesztették az ateizmus doktrínáit nemcsak a teremtett világra hanem az erkölcsi életre is. Az ideológiák és filozófiai eszmék uralkodóvá váltak és a társadalom minden területére komoly hatást gyakoroltak.

Csak egy példa, hogy a bibliai értékeket hogyan próbálták helyettesíteni:
Marxizmus:
Az ember pótolja az Istent.
Az osztályharc pótolja a megváltást.
Az osztály nélküli társadalom pótolja a paradicsomot.

Ilyen módon a kereszténységet háttérbe szorították és a korszellemmel megfertőzték. Ezért nincs jelenleg ébredés és a hiteltelenné vált kereszténység botránykő lett a Krisztus még nem ismerő emberek szemében.

Hiszem azonban azt, hogy Jézus Krisztus visszajövetele előtt lesz még egy olyan ébredési hullám amely eléri a vén kontinenst és sokan megtérnek majd Istenhez.

Áldás!

Tags for this item