Masszív a kisautó, na de ennyire?

Egy „csodálatos ütközés” története

Egy érdekes történetet szeretnék most megosztani veletek. Elmúlt vasárnap különös eseménynek lehettem résztvevője az Úr kegyelméből.

A délutáni istentisztelet végén elindultam hazafelé, útközben hazavittem egyik barátomat, majd elég sokáig beszélgettünk. Késő volt már mikor elbúcsúztunk egymástól. Fáradt voltam és még a beszélgetésünkön járt az eszem. Így történhetett meg, hogy elindulás előtt nem néztem hátra, hanem nagy gázt adva kilőttem magamat hátramenetben. Óriási csattanás, nagy ijedelem, majd a ledöbbenés, hogy egy másik autó van mögöttem!

Nőtestvérem nem merte megnézni a kocsi hátsóját... Együtt néztük meg. A nagy püffenés miatt kb. fél méter távolság keletkezett a 2 autó között. Orrunkat teljesen a kocsikra tapasztva, izgatottan kerestük a látható nyomokat, de csak egy-két alig észlelhető karcolást találtunk az enyémen. A másik autó is megúszta.

Döbbenet! Csoda történt velem! „Az Úr angyalai kipárnázták a kisautót”- tette hozzá mosolyogva kis útitársam. (Szegény, csak remélni tudom, hogy erősödött a hite a történtek kapcsán és máskor is útra kel velem☺.)

Korábban már hallottam egy nagyon hasonló történetet egyik testvéremtől, aki szintén ugyanilyen csodát élt át. Akkor még kételkedtem. Az Úr azonban ezzel figyelmeztetni is akart, hogy ne legyek ilyen szétszórt. Bár jól rámijesztett, nem büntetett meg, hisz minden tettét a szeretet vezérli. Ilyen Isten, az én Istenem.