Napi Dinamit

Ingyenes online keresztény szókincsfejlesztő.

Isten szava olyan hatással van az emberre, akár a dinamit. Az egész életét teljesen átalakíthatja, felújíthatja, megújíthatja. Ehhez kíván segítséget nyújtani ingyenes online szókincsbővítőnk, ami rendszeresen jelenik meg, hétről-hétre szavakkal és kifejezésekkel a Bibliából. Sokkal könnyebb egy szót adott környezetével, mint környezetétől elválasztva megtanulni. Megadjuk a szavakat és az azt következő feladatban a szó megfelelő alakját be kell írni, amit a megoldással le tudunk ellenőrizni. A szavakat be lehet írni a Pauker 1.8 ingyenes és legálisan letölthető programba, ami még jobban elmélyíti a szavak megtanulását.

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

Alkategóriák

 • Tagesdynamit

   

  Kostenloser online christlicher Wortschatzentwickler

  Gottes Wort wirkt wie das Dynamit. Es kann das ganze Leben eines Menschen   völlig umformen, erneuern, auffrischen. Dabei will unsere kostenloser online Wortschatzerweiterer helfen, der regelmäßig, wöchentlich, mit Wörtern und Ausdrücken erscheint. Es ist viel leichter ein Wort im Kontext erlernen. Wir geben Wörter ein und diese sollen in der nächsten Aufgabe in der richtigen Form eingetragen werden. Die Lösungen können mit dem Schlüssel überprüft werden. Die Wörter können in dem
  kostenlos legal herunterladbaren Programm Pauker, Version 1.8, das das Erlernen der Wörter noch mehr vertiefen hilft.

  Cikkek száma:
  18
 • Napi dinamit
  Cikkek száma:
  4