Kedves Egyetemista, kedves Fősulis!

English version

Mi is az az EDK?

Az EDK, azaz egyetemi Evangéliumi Diák Kör egy olyan felekezetközi öntevékeny csoport, amiben igyekezünk megélni és továbbadni, amit Jézus ránk bízott: „Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet...”

Szegedi EDK-ról

EDK

Mindnyájan a Szegedi Tudományegyetem hallgatói vagyunk, vagy voltunk, és mint keresztyén diákok végezzük a kortárssegítést. Az egyetem különböző karain tanulunk, önkéntes munkánkat a FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) és a Szegedi Új Remény Baptista Gyülekezet (www.ujremeny.hu/szeged) támogatja.Céljaink

EDK

Szolgálatunk célul tűzte ki, hogy az egyetemi képzés alatt minden hallgató legalább egyszer hallja az evangéliumot, mégpedig keresztyén diáktársaiktól (szóval Tőletek!). Arra buzdítjuk a mozgalomhoz csatlakozó keresztyén hallgatókat a képzések alkalmával is, hogy az evangélium ereje által megerősödve, és ne Krisztustól elszakadt állapotban térjenek vissza gyülekezetükbe, városukba/falujukba.

Miért van erre szükség?

EDK

Mindannyian azt tapasztaltuk, hogy az egyetemi éveink alatt nem csak szakmailag fontos fejlődnünk, hanem jellemünkről és a kapcsolat-kialakítási készségeinkről, EQ-nkról sem szabad megfeledkeznünk. Ehhez viszont nem áll rendelkezésünkre túl sok forrás. Éppen ezért életvezetési tanácsokkal igyekszünk a személyes és hitbeli fejlődésben segítséget nyújtani minden hallgatónak.


Elérhetőségünk

Amennyiben szeretnél csatlakozni a csapathoz, így teheted meg: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérünk, add meg a nevedet és hogy melyik oktatási intézményben, milyen karon és szakon tanulsz.
Amennyiben más városban tanulsz: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bővebb infót itt találsz.

Szeretettel várunk!
-Az EDK csapata-