Isten Úr a kreditek felett is!

Sziasztok!

Anka vagyok, és a BTK-s imakörbe járok. Nagyon hálás vagyok Istennek ezért az imakörért, mert nemcsak szolgálati lehetőség, de nagyon sok áldást is vár rám itt. Például gyakran előfordul, hogy kérdésekre, problémákra itt kapom meg a választ.

Nemrég az történt, hogy páran a lányok közül arról tettek bizonyságot, hogy az Úr hogy segített nekik a kurzusok megszerzésében (sokszor elég nagy harcok folynak a jobb helyekért…). Az ilyen beszámolók nagyon bíztatóak. Másnap kiderült, hogy nekem is szükségem van hasonló segítségre, mégpedig sürgősen, mivel kitűnt pár nappal a regisztrációs hét utolsó napja előtt, hogy a 180 kredit helyett a Neptun szerint csak 173-mal rendelkezem, pedig elvileg minden előírt tárgyat teljesítettem. Ennek a hiánynak pedig többek között olyan következménye is lett volna, hogy nem tudok végezni ebben az évben. Ekkor különösen jó volt emlékezni az imakörös bizonyságokra, hogy az Isten milyen mesteri módokon tud segíteni. Így az aggodalmaskodás helyett inkább az Ő békességét próbáltam elvenni.

És tényleg segített! Kiderült, hogy pár kreditet a Neptun nézett el, egy két-kredites tárgyat pedig nem tettek még láthatóvá, így emiatt is tudtunk szólni az illetékesnek! Jó az Úr!
 
„Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni a ti szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.” Filippi 4:6-7

„…a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre. De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek.”
Máté 6:32b-33