Az élő ISTEN; kinek szótárában nincs "lehetetlen"

Éppen olvasgattam az EDK-s bizonyságokat, s azon gondolkoztam, milyen jó lenne, ha valamikor a vizsgaidőszak vége felé én is tudnék írni valami jó kis bizonyságot! De egyből eszembe jutott, hogy ha így is lesz, azt mindenképp kemény munkának kell megelőznie...

Aznap éppen a soron következő zh-ra tanultam, s néha-néha eszembe jutott az a már megírt vizsgám, amit már az előző félévben többszöri nekifutásra sem sikerült teljesítenem. Hogy miért jutott eszembe? Mert egyáltalán nem volt mindegy, hogy ebben az új félévben vajon tudom -e teljesíteni... Hosszú ideje imádkoztam ezért a vizsgáért, hiszen már többször is fél pontok, illetve néhány pont választott el a sikertől.

Most félév elején eléggé megkérdőjeleződött bennem, hogy egyáltalán fel merjem-e venni újra a tárgyat. Végül hittel felvettem, majd ezt követően olyan bátorítást kaptam az Úrtól, ami nagyon megerősített abban, hogy amellett, hogy készülnöm kell (természetesen) majd a vizsgára, legyek bátor, és Őbenne bízzak! Azt mondta, hogy merjek kockáztatni, és vegyem fel a tárgyat! Mindezek mellett sokat gondolkoztam, miért volt ez így ennyi alkalommal eddig, hogy tényleg minden tőlem telhetőt megtetettem, és a kudarc következett. Az Úr azt mutatta meg, hogy ha vmi nem sikerül, nem a könnyelmű továbblépés a megoldás, hanem Ő ott (a pusztában) akar vizet fakasztani!!! És Ő képes rá!

Ezt tette meg velem úgy, hogy az évközi zh-k és egy elővizsga fejében (melyeken nagyon megsegített az Úr) nem is kell vizsgát tennem, mert megajánlanak nekem jegyet, ami nem csak hogy görbül....!!!! Álmomban sem gondoltam volna! És így utólag már azt is látom, miért nem akarta anno az Úr, hogy éppen csak görbüljön! :))

"...Én a legjobb részt kapom!" /Az Úr kegyelméből/

JÓ AZ ÚR, ÉS MA IS NAGY DOLGOKAT TESZ! Ne hagyd, hogy saját gondolataid, elképzeléseid, vagy hitetlenséged behatárolják Őt!
 
Ézs. 58,11: “Az ÚR vezet majd szüntelen, kopár földön is jól tart téged. Csontjaidat megerősíti, olyan leszel, mint a jól öntözött kert, mint a forrás, amelyből nem fogy ki a víz."