Egyetemi előadások

Prof. Dr. Veres Sándor Péter
A pszichológia tudományok kandidátusa (CSc), gyakorlati teológus (MA). A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kommunikáció Tanszék adjunktusa,  az egyházi szervezeti kommunikáció specializáció szakfelelőse(1996-2003), a Baptista Teológia Akadémia tanszékvezető egyetemi tanára (2005-től), Szenátusának alelnöke.  

Nemzetközi tudományos (szakmai) életben való részvétele:
Magyar Pszichológiai Társaság és Magyar Akkreditációs Bizottság Hit és Vallástudományi Szakbizottságának tagja (2007-2012), jelenleg Látogató Bizottsági szakértő. Továbbá ESHHS-CHEIRON Europe Pszichológiatörténeti Társaság, KEVE Társaság (1993-2003) és Bibliai Házassággondozó Szolgálat tagja (elnök 2003-2005, tag 1992-2012).

  BURNOUT/KIÉGÉS szindróma
Voltál már rosszkedvű, lehangolt? Egy-egy sikeres periódus után azt vetted észre, hogy csökken a lelkesedésed? Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ennek az oka, és hogyan szüntethető meg? Esetleg hogyan lehetne elkerülni a belefásultságot, kiégést? Előadásunkban erre keressük a válaszokat!

Az előadás bemutatója letölthető ITT!


Szarka János, BA teológus

Teológiai tanulmányait a Logos-Hungary Keresztény főiskolán végezte. Fő kutatási területe az eszkatológia és apokaliptika. Polgári foglalkozását illetően egészségügyi szakdolgozó.

  Biztonsági öv a világ végére!
Napjaink eseményei megosztják a közvéleményt. Megvalósulni látszanak-e napjainkban bibliai próféciák (Góg és Magóg háborúja, az Antikrisztus fellépése)? Előadásunkon megvizsgálunk olyan égető kérdéseket, mint a migrációs krízis, Európa jövője, és Közel-Kelet eseményei.